Onze Organisatie

C.T.E.M. BV is in 1992 gestart als eenmanszaak, vervolgens is enkele jaren later de bedrijfsvorm omgezet in een besloten vennootschap (BV). Het werkterrein beslaat Nederland en het noordelijk deel van BelgiŽ.

In de ruim 14 jaar tijd zijn er tot nu toe ruim 20 opdrachten voltooid in zeer uiteenlopende organisaties en niveaus. Zo is er op interim-management gebied een geweldig grote ervaring opgedaan, die ook voor toekomstige opdrachten gebruikt kan worden.

Bij de meeste opdrachten speelden rendement en beheersbaarheid van de organisatie een centrale rol. Naast het optimaliseren van de organisatie, is steeds sterk de nadruk gelegd op het beheerssysteem om de processen te beheersen.

Dit is dan ook de kracht van C.T.E.M. BV: niet alleen adviseren en implementeren maar ook een beheerssysteem ontwerpen om de veranderingen blijvend te maken.

onze markt

Het terrein waar C.T.E.M. BV in gespecialiseerd is, is het kruispunt waar techniek en bedrijfseconomie elkaar tegenkomen.

Vaak wordt vanuit technisch management het accent (te zwaar) gelegd op de techniek en wordt door de financieel / bedrijfseconomische afdelingen te zwaar het accent gelegd op de cijfermatige benadering van de bedrijfsactiviteiten.

Onze markt